Onthulling nieuwe logo

Op donderdag 23 juni werd, met hulp van Ellen de Neef (Elevantio) en Rianne Vons (Stichting Kinderopvang), het nieuwe logo onthuld.

Dit logo is ontworpen door Jelle van Laere. 

De betekenis van het logo:
Het logo is in de vorm van een boom. De boom is terug te zien in onder andere het groene schoolplein en de missie en visie van de school. De boom staat voor de bloeiende leerling en voor leven, in een enkele boom leven tot wel 25 duizend beestjes. 
De boom bestaat uit twee door elkaar draaiende stammen en een grote bos van takken. De blauwe stam (de kinderopvang) en de gele stam (de basisschool) draaien in elkaar, dit symboliseert de samenwerking tussen beide. Het blauw en geel mengen samen tot de groene takken. Groen staat symbool voor: leven, vernieuwing, energie, groei en veiligheid. De, naar boven wijzende, takken verwijzen naar de banden tussen hemel en aarde.
Aan de boom schommelt een bootje. Het bootje verwijst naar de naam van de school (De Oude Vaart). De schommel staat voor jeugd en plezier. In de boot zitten twee okidoki's, het grote poppetje (de oudste) past op het kleinere poppetje (de jongste).

 

Media
  • IMG_6251
  • WhatsApp Image 2022-06-23 at 1.56.16 PM 1
  • WhatsApp Image 2022-06-23 at 1.56.16 PM
  • WhatsApp Image 2022-06-23 at 5.38.42 PM
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT