Ouderraad

De ouderraad is een enthousiaste groep ouders die allerlei activiteiten organiseert voor de kinderen. Zij vergadert ca. 8 keer per jaar waarbij ook altijd een aantal teamleden aanwezig zijn.

Wat organiseren we zoal of waar helpen we als OR aan mee:
Sinterklaasaankomst,  Koningsspelen, schoolreis, eindfeest, avond4daagse, Kerstmarkt, sportactiviteiten enz. 

Helpen bij activiteiten is erg leuk en gezellig. Als ouder ben je betrokken bij de school van je kind, je krijgt inzicht in wat er zoal op school gebeurt en het is een prettige manier om met eigen ogen te zien hoe de leerlingen genieten van alle leuke activiteiten. 

De ouderraadleden zijn in werkgroepen verdeeld. De leden kiezen zelf in welke werkgroep ze aansluiten. Deze werkgroepen zijn er voor de grote activiteiten zoals Kerst/Sinterklaas/schoolreis e.d.
Bij een activiteit zelf helpt iedereen mee die op dat moment kan. Er is van alle activiteiten een draaiboek aanwezig of deze wordt gemaakt. 

Mocht u interesse hebben of eens een vergadering willen bijwonen dat kunt u contact opnemen met de ouderraad. 

Ouderbijdrage

Om alle activiteiten voor de kinderen op school te financieren, wordt u bij aanvang van het nieuwe schooljaar om een vrijwillige bijdrage gevraagd van €25,-. U ontvangt hiervoor van de penningmeester van de ouderraad een betalingsverzoek.
Leerlingen die na 1 januari van het cursusjaar op school komen betalen €12,50. Ook hiervoor krijgt u een betalingsverzoek thuisgestuurd.

De activiteitenbijdrage wordt gebruikt om alle activiteiten te kunnen bekostigen en is daarom erg belangrijk. 

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT